Výsledky kontroly a monitoringu cizorodých látek : situace v roce 1995
Zdravotní nezávadnost potravin a surovin určených k jejich výrobě z hlediska obsahu cizorodých látek (suroviny a potraviny živočišného původu, potraviny rostlinného původu). Faktory a složky ovlivňující vstup rizikových látek do potravin: krmiva, zemědělská půda, povrchové vody a vodní ekosystémy, l...
Uloženo v:
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ministerstvo zemědělství České republiky,
1996
|
Edice: | Ročenka Ministerstva zemědělství České republiky
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
VUV Praha
Signatura: |
A 9423/95
|
---|---|
Jednotka 62003 | Dostupné Požadavek |