Zpráva o výsledcích sledování cizorodých látek v roce 1996

Zdravotní nezávadnost potravin a surovin určených k jejich výrobě z hlediska obsahu cizorodých látek (suroviny a potraviny živočišného původu, potraviny rostlinného původu). Faktory asložky ovlivňující vstup rizikových látek do potravin: krmiva, zemědělská půda, povrchové vody a vodní ekosystémy, le...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ministerstvo zemědělství České republiky, 1997
Edice:Ročenka Ministerstva zemědělství České republiky
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

VUV Praha

Informace o exemplářích z: VUV Praha
Signatura: A 9423/96
Jednotka 60569 Dostupné  Požadavek