Výsledky kontroly a monitoringu cizorodých látek : situace v roce 1995
Zdravotní nezávadnost potravin a surovin určených k jejich výrobě z hlediska obsahu cizorodých látek (suroviny a potraviny živočišného původu, potraviny rostlinného původu). Faktory a složky ovlivňující vstup rizikových látek do potravin: krmiva, zemědělská půda, povrchové vody a vodní ekosystémy, l...
Uloženo v:
Médium: | Kniha |
---|---|
Vydáno: |
Praha :
Ministerstvo zemědělství České republiky,
1996
|
Edice: | Ročenka Ministerstva zemědělství České republiky
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Zdravotní nezávadnost potravin a surovin určených k jejich výrobě z hlediska obsahu cizorodých látek (suroviny a potraviny živočišného původu, potraviny rostlinného původu). Faktory a složky ovlivňující vstup rizikových látek do potravin: krmiva, zemědělská půda, povrchové vody a vodní ekosystémy, lesní ekosystémy. |
---|---|
Fyzický popis: | 87 s. : 56 il., 50 tab. |