Principles and methods for the risk assessment of chemicals in food
Uloženo v:
Korporace: | Food and Agriculture Organization of the United Nations (Autor), World Health Organization (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | English |
Vydáno: |
Geneva :
World Health Organization,
2009
|
Edice: | Environmental health criteria
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Nebezpečné chemické látky a přípravky včetně prevence závažných havárií
Autor: Adámková, Marie
Vydáno: (2008) -
Nebezpečné chemické látky a přípravky včetně prevence závažných havárií
Autor: Adámková, Marie
Vydáno: (2008) -
Perspectives on uncertainty and risk : the PRIMA approach to decision support /
Autor: Asselt, Marjolein B.A. van
Vydáno: (2000) -
Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Francie ve dnech 16. - 20. 3. 2008 /
Autor: Soldán, Přemysl, a další
Vydáno: (2008) -
Cestovní zpráva ze zahraniční služební cesty do Francie ve dnech 16. - 20. 3. 2008 /
Autor: Očenášková, Věra, a další
Vydáno: (2008)