Principles and methods for the risk assessment of chemicals in food

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Korporace: Food and Agriculture Organization of the United Nations (Autor), World Health Organization (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Geneva : World Health Organization, 2009
Edice:Environmental health criteria
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01200nam a2200241 a 4500
001 4339300000042447
005 20200810194244.0
008 0719s2009----sz ---------u-------eng-d
020 |a 978-92-4-157240-8 
040 |a ABC161  |e AACR2  |9 1  |b cze 
245 0 0 |a Principles and methods for the risk assessment of chemicals in food 
260 |a Geneva :  |b World Health Organization,  |c 2009 
300 |a 1 sv. (různé stránkování) :  |b il., tab., sezn. lit. 
490 1 |a Environmental health criteria ;  |v 240  |x 0250-863X 
500 |a A joint publication of the Food and Agriculture Organization of the United Nations and the World Health Organization 
653 |a potraviny  |a kontaminace  |a látky znečišťující  |a látky chemické  |a chemikálie  |a pesticidy  |a léčiva  |a riziko zdravotní  |a hodnocení rizik  |a analýza rizik  |a metody analytické 
710 2 |a Food and Agriculture Organization of the United Nations  |4 aut 
710 2 |a World Health Organization  |4 aut 
830 0 |a Environmental health criteria 
910 |a ABC161 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 11856  |d 11856 
993 |0 0  |1 433930065169  |4 0  |6 C_8908  |7 0  |9 13367  |b 0  |c 65169  |d 2020-08-10  |e 0  |f DOSP  |g C 8908  |h 1977.00  |i MŽP  |j 0  |l DOSP  |r 2020-08-10  |t 5  |w 2020-08-10  |y KN