Metody stanovení cizorodých látek v potravinách : laboratorní příručka. 1. díl /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Kocourek, Vladimír (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Středisko technických informací potravinářského průmyslu,
1989
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Zpráva o výsledcích sledování cizorodých látek v surovinách živočišného původu a v potravinách za rok 1997 : Report on the 1997 Monitoring Results - Hazardous Substances within Raw Materials of Animal Origin and Foodstuffs
Vydáno: (1998) -
Analýza půd II : Jednotné pracovní postupy /
Autor: Zbíral, Jiří
Vydáno: (1996) -
Komplexní prověření technologické efektivnosti sestavy úpravny vody v Polné u Jihlavy se zřetelem na eliminaci cizorodých látek : Průběžná situační zpráva o stavu prací v lokalitě Polná za rok 1982. Podklady pro fakturaci. /
Autor: Novák, Zdeněk, a další
Vydáno: (1982) -
Metody stanovení organických látek 3 /
Autor: Mrkva, M.
Vydáno: (1975) -
Monitoring cizorodých látek v potravních řetězcích – situace v České republice v roce 1993
Vydáno: (1994)