Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd : Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Normy
Jazyk:Czech
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00723nam a22001693a 4500
001 17550
003 CZ-PrVUV
005 20240918142754.0
008 -00307s---0----xr ---------u-------cze-d
040 |a ABC161  |e AACR2  |9 1  |b cze 
245 0 0 |a Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd :  |b Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd 
300 |a 10 s. :  |b Změna A1 
653 |a mikrobiologie  |a potraviny  |a krmivo  |a voda  |a kultivace  |a půda  |a normy 
942 |c NO  |6 _ 
999 |c 17550  |d 17550 
910 |a ABC161 
993 |0 0  |1 433932200567  |4 0  |6 N567ZA1_  |7 0  |9 20477  |b 0  |c 2200567  |d 2020-08-10  |e 0  |f BR  |g N567/ZA1  |l BR  |r 2020-08-10  |t 5  |w 2020-08-10  |y NO