Přeskočit na obsah
  • Váš účet
  • Odhlásit
  • Přihlásit
  • Jazyk
    • English
    • Deutsch
    • čeština
Pokročilé
  • Mikrobiologie potravin a krmiv...
  • Jednotky
  • Vytvořit citaci
  • Zaslat SMS
  • Poslat emailem
  • Exportovat záznam
    • Exportovat do RefWorks
    • Exportovat do EndNoteWeb
    • Exportovat do EndNote
  • Přidat do oblíbených
Obálka
Hodnocení knihy
Název díla ...

Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd - Část 2: Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Normy
Jazyk:Czech
Témata:
normy > mikrobiologie > potrava > krmivo > půda > kultivace > příprava > výroba rostlinná > zkouška > výkonnost
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
  • Jednotky
  • Popis
  • Komentáře
  • Podobné jednotky
  • UNIMARC/MARC
 Rezervovat titul

VUV Praha

Informace o exemplářích z: VUV Praha
Signatura: N 948
Jednotka 8000297 Dostupné  Požadavek
Poznámky:
  • Marková

Podobné jednotky

  • Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd : Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
  • Mikrobiologie potravin a krmiv - všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
  • Mikrobiologie potravin a krmiv : všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
  • Mikrobiologie potravin a krmiv - úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění : část 1: všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
  • Mikrobiologie potravin a krmiv - úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění : část 1: všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění

Možnosti vyhledávání

  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Nové tituly v katalogu
  • Procházení katalogu
  • Abecední procházení

Implementace knihovního systému Koha

Team Library, s.r.o. www.teamlibrary.cz

Načítá se...