Přeskočit na obsah
  • Váš účet
  • Odhlásit
  • Přihlásit
  • Jazyk
    • English
    • Deutsch
    • čeština
Pokročilé
  • Mikrobiologie potravin, krmiv...
  • Jednotky
  • Vytvořit citaci
  • Zaslat SMS
  • Poslat emailem
  • Exportovat záznam
    • Exportovat do RefWorks
    • Exportovat do EndNoteWeb
    • Exportovat do EndNote
  • Přidat do oblíbených
Obálka
Hodnocení knihy
Název díla ...

Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd : Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Normy
Jazyk:Czech
Témata:
mikrobiologie > potraviny > krmivo > voda > kultivace > půda > normy
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
  • Jednotky
  • Popis
  • Komentáře
  • Podobné jednotky
  • UNIMARC/MARC
 Rezervovat titul

VUV Brno

Informace o exemplářích z: VUV Brno
Signatura: N567/ZA1
Jednotka 2200567 Dostupné  Požadavek

Podobné jednotky

  • Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd - Část 2: Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi
  • Mikrobiologie potravin a krmiv : horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
  • Mikrobiologie potravin a krmiv : horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
  • Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Campylobacter spp. : část 1: metoda průkazu
  • Mikrobiologie potravin a krmiv : všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení

Možnosti vyhledávání

  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Nové tituly v katalogu
  • Procházení katalogu
  • Abecední procházení

Implementace knihovního systému Koha

Team Library, s.r.o. www.teamlibrary.cz

Načítá se...