Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd - Část 2: Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi
Uloženo v:
Médium: | Normy |
---|---|
Jazyk: | Czech |
Témata: |
normy
> mikrobiologie
> potrava
> krmivo
> půda
> kultivace
> příprava
> výroba rostlinná
> zkouška
> výkonnost
|
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00808nam a22001693a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 17318 | ||
003 | CZ-PrVUV | ||
005 | 20200810203952.0 | ||
008 | -00102s---0----xr ---------u-------cze-d | ||
040 | |a ABC161 |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
245 | 0 | 0 | |a Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd - Část 2: Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi |h [předběžná česká technická norma] |
300 | |a 34 s. : |b tab. | ||
653 | |a normy |a mikrobiologie |a potrava |a krmivo |a půda |a kultivace |a příprava |a výroba rostlinná |a zkouška |a výkonnost | ||
910 | |a ABC161 | ||
942 | |c NO |6 _ | ||
999 | |c 17318 |d 17318 | ||
993 | |0 0 |1 433938000297 |4 0 |6 N_948 |7 0 |9 20211 |a 426.00 |b 0 |c 8000297 |d 2020-08-10 |e 0 |f DOSP |g N 948 |h 426.00 |i ČNI |j 1 |l DOSP |p Marková |r 2020-08-10 |t 5 |w 2020-08-10 |y NO |