Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd - Část 2: Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Normy
Jazyk:Czech
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00808nam a22001693a 4500
001 17318
003 CZ-PrVUV
005 20200810203952.0
008 -00102s---0----xr ---------u-------cze-d
040 |a ABC161  |e AACR2  |9 1  |b cze 
245 0 0 |a Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd - Část 2: Pokyny pro zkoušení výkonnosti kultivačních půd v praxi  |h [předběžná česká technická norma] 
300 |a 34 s. :  |b tab. 
653 |a normy  |a mikrobiologie  |a potrava  |a krmivo  |a půda  |a kultivace  |a příprava  |a výroba rostlinná  |a zkouška  |a výkonnost 
910 |a ABC161 
942 |c NO  |6 _ 
999 |c 17318  |d 17318 
993 |0 0  |1 433938000297  |4 0  |6 N_948  |7 0  |9 20211  |a 426.00  |b 0  |c 8000297  |d 2020-08-10  |e 0  |f DOSP  |g N 948  |h 426.00  |i ČNI  |j 1  |l DOSP  |p Marková  |r 2020-08-10  |t 5  |w 2020-08-10  |y NO