Mikrobiologické laboratórne metódy /

Mikrobiologické laboratoře. Bezpečnost při mikrobiologické laboratorní práci. Sterilizace a dezinfekce. Příprava a charakterizace kultivačních médií. Kultivace mikroorganismů. Mikroskopické metody. Mikroskopická charakteristika baktérií, hub, řas a prvoků. Vizuální hodnocení morfologie. Hodnocení rů...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Betina, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydáno: Bratislava : Alfa - Vydavatel'stvo technickej a ekonomickej literatúry, 1987
Vydání:1. vyd.
Edice:Edícia potravinárskej literatúry
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01677nam a22002653a 4500
001 7590
003 CZ-PrVUV
005 20240918140803.0
008 870105s1987----xr ---------u-------slo-d
040 |a ABC161  |e AACR2  |9 1  |b cze 
100 1 |a Betina, Vladimír  |4 aut  |9 4618 
242 1 0 |a Microbiological laboratory methods 
245 1 0 |a Mikrobiologické laboratórne metódy /  |c Vladimír Betina a kol. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa - Vydavatel'stvo technickej a ekonomickej literatúry,  |c 1987 
300 |a 544 s. :  |b 112 il., 34 tab., sezn. lit. 
490 1 |a Edícia potravinárskej literatúry 
520 2 |a Mikrobiologické laboratoře. Bezpečnost při mikrobiologické laboratorní práci. Sterilizace a dezinfekce. Příprava a charakterizace kultivačních médií. Kultivace mikroorganismů. Mikroskopické metody. Mikroskopická charakteristika baktérií, hub, řas a prvoků. Vizuální hodnocení morfologie. Hodnocení růstu mikroorganismů. Biochemické analýzy. Metabolismus mikroorganismů. Identifikace mikroorganismů důležitých v potravinářství. Analytická mikrobiologie. Protoplasty a sferoplasty. Vybrané genetické metody. Kultivační média. 
653 |a mikrobiologie  |a laboratoře  |a stanovení  |a metody  |a mikroorganismy  |a příručka 
830 0 |a Edícia potravinárskej literatúry  |9 2412 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 7590  |d 7590 
910 |a ABC161 
993 |0 0  |1 433930057258  |4 0  |6 B_11866  |7 0  |9 7771  |b 0  |c 57258  |d 2020-08-10  |e 0  |f DOSP  |g B 11866  |h 58.00  |l DOSP  |r 2020-08-10  |t 5  |w 2020-08-10  |y KN 
993 |0 0  |1 433932002352  |4 0  |6 B536_  |7 0  |9 28820  |b 0  |c 2002352  |d 2020-09-24  |e 1  |f BR  |g B536  |l BR  |q 2048-02-16  |r 2020-10-01  |s 2020-10-01  |t 5  |w 2020-09-24  |y KN