Mikrobiologické laboratórne metódy /
Mikrobiologické laboratoře. Bezpečnost při mikrobiologické laboratorní práci. Sterilizace a dezinfekce. Příprava a charakterizace kultivačních médií. Kultivace mikroorganismů. Mikroskopické metody. Mikroskopická charakteristika baktérií, hub, řas a prvoků. Vizuální hodnocení morfologie. Hodnocení rů...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Bratislava :
Alfa - Vydavatel'stvo technickej a ekonomickej literatúry,
1987
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Edícia potravinárskej literatúry
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Mikrobiologické laboratoře. Bezpečnost při mikrobiologické laboratorní práci. Sterilizace a dezinfekce. Příprava a charakterizace kultivačních médií. Kultivace mikroorganismů. Mikroskopické metody. Mikroskopická charakteristika baktérií, hub, řas a prvoků. Vizuální hodnocení morfologie. Hodnocení růstu mikroorganismů. Biochemické analýzy. Metabolismus mikroorganismů. Identifikace mikroorganismů důležitých v potravinářství. Analytická mikrobiologie. Protoplasty a sferoplasty. Vybrané genetické metody. Kultivační média. |
---|---|
Fyzický popis: | 544 s. : 112 il., 34 tab., sezn. lit. |