Mikrobiologické laboratórne metódy /

Mikrobiologické laboratoře. Bezpečnost při mikrobiologické laboratorní práci. Sterilizace a dezinfekce. Příprava a charakterizace kultivačních médií. Kultivace mikroorganismů. Mikroskopické metody. Mikroskopická charakteristika baktérií, hub, řas a prvoků. Vizuální hodnocení morfologie. Hodnocení rů...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Betina, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Vydáno: Bratislava : Alfa - Vydavatel'stvo technickej a ekonomickej literatúry, 1987
Vydání:1. vyd.
Edice:Edícia potravinárskej literatúry
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Mikrobiologické laboratoře. Bezpečnost při mikrobiologické laboratorní práci. Sterilizace a dezinfekce. Příprava a charakterizace kultivačních médií. Kultivace mikroorganismů. Mikroskopické metody. Mikroskopická charakteristika baktérií, hub, řas a prvoků. Vizuální hodnocení morfologie. Hodnocení růstu mikroorganismů. Biochemické analýzy. Metabolismus mikroorganismů. Identifikace mikroorganismů důležitých v potravinářství. Analytická mikrobiologie. Protoplasty a sferoplasty. Vybrané genetické metody. Kultivační média.
Fyzický popis:544 s. : 112 il., 34 tab., sezn. lit.