Nové poznatky a postupy při čištění odpadních vod potravinářského průmyslu /
Anaerobní procesy rozkladu organických látek a jejich vliv na snížení zatížení odpadních vod. Výhody a nevýhody anaerobního odbourání. Anaerobní systémy používané ve světě. Různé typy anaerobních reaktorů. U postupů aerobního čištění je věnována pozornost jemnobublinné aeraci....
Uloženo v:
Hlavní autor: | Pečová, B. (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Vydáno: |
Praha :
VÚ potravinářského průmyslu,
1989
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Anaerobní procesy, současné možnosti aplikace při čištění odpadních vod a stabilizace kalů
Vydáno: (1991) -
Vliv složení a koncentrace odpadních vod a kalů na průběh anaerobních procesů /
Autor: Richter, Vladimír, a další
Vydáno: (1970) -
Vliv složení a koncentrace odpadních vod a kalů na průběh anaerobních procesů /
Autor: Richter, Vladimír, a další
Vydáno: (1970) -
Výzkum vodních zdrojů pro závody potravinářského průmyslu - etapa A (Středočeský kraj, Praha, Jihočeský a Východočeský kraj) /
Autor: Zajíček, Václav
Vydáno: (1968) -
Intenzifikace procesu anaerobní stabilizace čistírenských kalů /
Autor: Sedláček, Miroslav, a další
Vydáno: (1984)