Identifikace antropogenních tlaků na kvalitu vodních zdrojů /

Projekt identifikace antropogenních tlaků na kvalitu vodních zdrojů v povodí Moravy a Dyje a jeho řešení. Zjištění aktuálního stavu vodoprávní legislativy v oblasti ochrany vod. Metodika a výsledky prováděných prací zaměřených na identifikaci antropogenních tlaků na povrchové a podzemní vody v oblas...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Šunka, Zdeněk (Autor), Štamberová, Marta (Autor), Ošlejšková, Jana (Autor), Dzuráková, Miriam (Autor), Novák, Jiří (Autor), Mikulková, Dana (Autor), Oppeltová, Petra (Autor), Hlavinková, Pavlína (Autor)
Médium: Články z časopisů
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Projekt identifikace antropogenních tlaků na kvalitu vodních zdrojů v povodí Moravy a Dyje a jeho řešení. Zjištění aktuálního stavu vodoprávní legislativy v oblasti ochrany vod. Metodika a výsledky prováděných prací zaměřených na identifikaci antropogenních tlaků na povrchové a podzemní vody v oblastech povodí Moravy a Dyje. Údaje využité při identifikaci lokalit ohrožujících vodní zdroje. Přehled nejvýznamnějších lokalit v povodí Moravy a Dyje, kde dochází k ohrožení vodních zdrojů. Současná situace na lokalitách, průběh realizace sanačních opatření pro snížení antropogenních tlaků na kvalitu vodních zdrojů. Zhodnocení vlivu ekologických zátěží na kvalitu vodních zdrojů ve vybraných evropských státech (Rakousko, Řecko, Srbsko, Bosna a Hercegovina). Zhodnocení úrovně ochrany vodních zdrojů v ČR v porovnání se zahraničím.
ISSN:0322-8916