Vplyv mikroorganizmov na tvorbu zákalov a organoleptických vlastností povrchových vôd /

Zpráva obsahuje: 1. Literární rešerži, 2. Teoretický rozor problematiky a cíle výzkumu, 3. Metodiku práce a popis sledovaných lokalit, 4. Výsledky výzkumu (Zhodnocení vlivu řas na zákal vody, Zhodnocení vlivu mikroorganizmů na organoleptické vlastnosti vody), 5. Souhrné zhodnocení sledovaných lokali...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Hanzlíková, Gabriela (Autor), Sokolíková, Anna (Autor), Banhegyi, Imrich (Autor), Potočný, František (Autor), Reháková, Ľudmila (Autor)
Médium: Výzkumné zprávy
Vydáno: Bratislava : VÚVH, 1973
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01384nam a2200241 a 4500
001 4339300000046497
005 20210426113636.0
008 1203s1973----xr ---------u-------slo-d
040 |a ABC161  |e AACR2  |9 1  |b cze 
100 1 |a Hanzlíková, Gabriela  |4 aut  |9 4102 
245 1 0 |a Vplyv mikroorganizmov na tvorbu zákalov a organoleptických vlastností povrchových vôd /  |c Gabriela Hanzlíková, Anna Sokolíková, Imrich Banhegyi, František Potočný, Ľudmila Reháková 
260 |a Bratislava :  |b VÚVH,  |c 1973 
300 |a 33 s. :  |b il., 18 tab. 
520 2 |a Zpráva obsahuje: 1. Literární rešerži, 2. Teoretický rozor problematiky a cíle výzkumu, 3. Metodiku práce a popis sledovaných lokalit, 4. Výsledky výzkumu (Zhodnocení vlivu řas na zákal vody, Zhodnocení vlivu mikroorganizmů na organoleptické vlastnosti vody), 5. Souhrné zhodnocení sledovaných lokalit. 
653 |a slovenština  |a Slovensko  |a vliv na vodu povrchovou  |a mikroorganismy  |a zákal  |a vlastnosti organoleptické  |a řasy  |a zpráva výzkumná 
700 1 |a Sokolíková, Anna  |4 aut  |9 4376 
700 1 |a Banhegyi, Imrich  |4 aut  |9 4625 
700 1 |a Potočný, František  |4 aut  |9 4192 
700 1 |a Reháková, Ľudmila  |4 aut  |9 4671 
910 |a BOC022 
942 |c VZ  |6 _ 
999 |c 24199  |d 24199 
993 |0 0  |1 433932101496  |4 0  |6 F538_  |7 0  |9 27535  |b 0  |c 2101496  |d 2020-08-10  |e 0  |f BR  |g F538  |l BR  |r 2020-08-10  |t 5  |w 2020-08-10  |y VZ