Přeskočit na obsah
  • Váš účet
  • Odhlásit
  • Přihlásit
  • Jazyk
    • English
    • Deutsch
    • čeština
Pokročilé
  • Vyhledávání
  • Maso a masné výrobky - Stanove...
  • Jednotky
  • Vytvořit citaci
  • Zaslat SMS
  • Poslat emailem
  • Exportovat záznam
    • Exportovat do RefWorks
    • Exportovat do EndNoteWeb
    • Exportovat do EndNote
  • Přidat do oblíbených
Obálka
Hodnocení knihy
Název díla ...

Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Normy
Jazyk:Czech
Témata:
výroba živočišná > tuky > stanovení > normy
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
  • Jednotky
  • Popis
  • Komentáře
  • Podobné jednotky
  • UNIMARC/MARC
 Rezervovat titul

VUV Brno

Informace o exemplářích z: VUV Brno
Signatura: N491
Jednotka 2200491 Dostupné  Požadavek

Podobné jednotky

  • Maso a masné výrobky : stanovení celkového obsahu tuku
  • Zemědělské a potravinářské výrobky : obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
  • Lapáky tuků - Část 2 : Výběr jmenovitého rozměru, osazování, obsluha a údržba
  • Lapáky tuku - Část 1 : Zásady pro navrhování, provádění a zkoušení, označování a řízení jakosti
  • Výzkum biologického aerobního čištění odpadních vod s obsahem tuků a olejů /
    Autor: Bunešová, Stanislava, a další
    Vydáno: (1967)

Možnosti vyhledávání

  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Nové tituly v katalogu
  • Procházení katalogu
  • Abecední procházení

Implementace knihovního systému Koha

Team Library, s.r.o. www.teamlibrary.cz

Načítá se...