Sborník přednášek k semináři Příprava, řízení a provoz vodárenských soustav. Brno, březen 1982

Perspektiva rozvoje vodárenských soustav v ČSR (Plecháč, V.) -- Rozvoj zásobovania vodou na území SSR V 7. 5RP (Ružovič, M.) -- Využití metod operační analýzy pro navrhování a řízení vodárenských soustav (Šerek, M.) -- Problematika vytváření a rozvoje vodárenských soustav na území Jihomoravského kra...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Slovak
Vydáno: Brno : Krajský výbor vodohospodářské společnosti ČSVTS v Jihomoravském kraji, 1982
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Perspektiva rozvoje vodárenských soustav v ČSR (Plecháč, V.) -- Rozvoj zásobovania vodou na území SSR V 7. 5RP (Ružovič, M.) -- Využití metod operační analýzy pro navrhování a řízení vodárenských soustav (Šerek, M.) -- Problematika vytváření a rozvoje vodárenských soustav na území Jihomoravského kraje (Sláma, R. - Borčický, V.) -- Zásobování pitnou vodou v povodí Odry (Franz, M.) -- Hygienické požadavky při řešení rozvoje veřejných vodovodů (Prokopová, L.) -- Informačný systém pre riadenie prevádzky vodovodu Bratislava (Fajglová, L. - Lazová, v.) -- Řízení vodárenské soustavy počítačem (Tuhovčák, L.) -- výhledová koncepce zásobování pitnou vodou hl. m. Prahy a pražské-stredočeské aglomerace (Mikšovský, J.) -- Zajištění kvality vody a její doúprava v rozvodných vodárenských systémech (Novák, Z.) -- Vzájemná vazba vodohospodářských soustav a vodárenských systémů a možnosti jejich ovlivňování (Horák, P.) -- Vodohospodářské a vodárenské soustavy v povodí Moravy (Novotný, S.) -- Vodárenská soustava Pomoraví (Heisler, J.)
Popis jednotky:Sestavil Krajský výbor vodohospodářské společnosti ČSVTS v Jihomoravském kraji. Pobočka ČSVTS Výzkumný ústav vodohospodářský Brno.
Fyzický popis:128 s.