Environmental and coastal hydraulics: Protecting the aquatic habitat. the 27.congress of the IAHR, San Francisco, California Proceedings of theme B. Vol. 1: Water for a changing global community :

Sborník přednášek z 27. kongresu Mezinárodní asociace pro hydraulický výzkum (IAHR), konaného ve dnech 10.-15.8.1997 v San Francisku (Kalifornie, USA). Téma B - Environmentální a pobřežní hydraulika: ochrana vodního prostředí (1.díl). Mísení a kvalita vody při proudění s volnou hladinou. Přístrojová...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Published: New York : ASCE, 1997
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Sborník přednášek z 27. kongresu Mezinárodní asociace pro hydraulický výzkum (IAHR), konaného ve dnech 10.-15.8.1997 v San Francisku (Kalifornie, USA). Téma B - Environmentální a pobřežní hydraulika: ochrana vodního prostředí (1.díl). Mísení a kvalita vody při proudění s volnou hladinou. Přístrojová technika, měření, fyzikální modelování a terénní monitorování. Uvolňování a transport kontaminantů v systému voda-vzduch. Obnova toků a vodních cest. Environmentální/ekologické ohledy při říčním managementu. Pobřežní hydrodynamika a sedimentace. Modelování ekologického průtoku a model verifikace.
Physical Description:802 s.
ISBN:0-7844-0272-X