Komoditní programy. (ÚNS, 1994)
Amortizační odpad. Kalírenské soli. Kaly. Nebezpečné kapalné odpady. Nebezpečný podíl TKO. Nemocniční odpady. Objemný odpad. Odpad z těžby nerostných surovin. Odpadní kyseliny. Papír, lepenka. Pesticidy. Plasty. Popely a jejich složky. Primární a elektrochemické články. Pryž. Radioaktivní odpady. Rozpouštědla. Sekundární elektrochemické články. Sklo. Textil. Tuhý komunální odpad. Zářivky a výbojky. Zemědělské odpady.