Gas-phase chemical physics database : Part C: Systems with three or four elements (Elsevier Science Publ., 1988)
Třídílná publikace seznamující s databází GAPHYOR, která je založena na základě detailní analýzy struktury dat z polních pozorování: např. seznam všech chemických reakcí. 1.díl - systémy s jedním prvkem, 2.díl - systémy se dvěma prvky, 3.díl - systémy se třemi nebo čtyřmi prvky.