Biologické metody a hodnocení čistírenských procesů - Sladká, Alena (Účelová publikace VÚV)
Publikace je metodickou pomůckou pro mikroskopické hodnocení aktivovaných kalů, biologických filtrů a stabilizačních nádrží.