Aquatic predators and their prey - Greenstreet, S.P.R.; Tasker, M.L. (Fishing News Books, 1996)
Sborník přednášek z konference "Vodní predátoři a jejich kořist", konané v srpnu 1994 na univerzitě v Aberdeenu (Skotsko, Velká Británie). Tematické okruhy přednášek: vztahy mezi predátory a jejich kořistí, strategie chování predátorů a jejich kořisti, úloha predátorů ve struktuře ekosystémů, predátoři, kořist a člověk.