Výroční zpráva 1999 = 1999 Annual Report - Smrťák, Josef (Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, 2000)
Odborná činnost VÚV T.G.M. v roce 1999 v jednotlivých sekcích. Seznam úkolů řešených jednotlivými sekcemi v roce 1999. Hospodaření a personální obsazení ústavu. Publikační činnost pracovníků VÚV T.G.M.