Pitná voda (SvF STU, 1999)
Z obsahu: Hodnotenie zdravotných rizík z príjmu pitnej vody (Koppová K.) - Význam a stanovení vedlejších produktů dezinfekce v pitné vodě (Břízová E. - Kořínek P.) - Vztahy kvality zdroje a vhodné technologie úpravy vody (Žáček L.) - Hodnotenie biologickej stability vody (Karácsonyová M. - Büchlerová E.) - Oxidačné metódy odstraňovania organického znečistenia z vôd (Kriš J. - Čermák O. - Čermáková M.) - Otázky korózie rozvodných potrubí (Dubová V.) - Použití organických polymerů na jednostupňových úpravnách vody (Dolejš P.) - Změny kvality pitné vody při její dopravě (Hubáčková J.) - Význam hydrobiologického auditu pro hodnocení vodárenských zařízení (Sládečková A.) - Možnosti využitia nastaviteľných norných stien (Halámek B.) - Biologické hodnocení vodárenské úpravy vltavské vody v Praze-Podolí (Matulová D.) - Kvalitatívne vzťahy medzi podzemnými a povrchovými vodami vplyvom výstavby vodných diel (Škultétyová I. - Martoň J.) - Problematika správneho zmerania množstva vody pri automatizácii jej zdravotného zabezpečenia (Havlík I.).