Sborník dokumentů ze čtvrté konference ministrů životního prostředí, Arhus, Dánsko (MŽP ČR, 1998)
Dopis prezidenta ČR Václava Havla účastníkům konference. Rezoluce a Úmluva o přístupu k informacím, účasti veřejnosti na rozhodování a přístupu k právní ochraně v záležitostech životního prostředí. Rezoluce k energetické účinnosti. Směrnice o úsporách energie v Evropě. Protokol o perzistentních organických polutantech. Protokol o těžkých kovech k Úmluvě o dálkovém znečišťování ovzduší překračujícím hranice států. Sofijská iniciativa pro zhodnocení dopadu na životní prostředí. Průběh a závěry 4. konference ministrů Evropské hospodářské komise Životní prostředí pro Evropu. Arhuská konference očima nevládních organizací.