Praha - životní prostředí 1998 (Institut městské informatiky hl. m. Prahy, 1998)
Ovzduší - emise: kategorie zdrojů znečišťování, stacionární zdroje znečišťování ovzduší, mobilní zdroje znečišťování ovzduší. Ovzduší - imise: hodnocení stavu kvality ovzduší, kvalita ovzduší v Praze v roce 1997, atmosférická depozice, kvalita srážek, prašný spad, těžké kovy v prašném aerosolu, těkavé uhlovodíky v ovzduší, atd. Voda: povrchová voda, zásobování obyvatelstva pitnou vodou z veřejné vodovodní sítě, kvalita pitné vody, odpadní voda, havarijní úniky znečišťujících látek. Krajina: bilance ploch a evidence zeleně, ochrana přírody, péče o zeleň, lesy, atd. Odpady (evidence, sběr, skládky a staré zátěže). Hluk. Dodatky.