Rehabilitation of rivers. Principles and implementation (J. Wiley & Sons, 1998)
Obnova degradovaných říčních habitatů: principy, strategické přístupy, případové studie, realizace. Strategie plánování, projekt a realizace obnovy různých typů říčních systémů včetně náhorních, nížinných a městských toků. Případové studie z Velké Británie, kontinentální Evropy, USA, Austrálie a Japonska.