Produkce, využití a zneškodnění zvláštních a nebezpečných odpadů v roce 1995 (Statistické informace, 1996)
Statistické informace prezentující výsledky získné zpracováním statistického výkazu Odp P 5-01 Zvláštní a nebezpečné odpady. Způsoby využití a zneškodnění odpadů: fyzikální a chemické metody (zpevňování, pyrolýza, neutralizace, oxidace, redukce), biologické metody (kompostování), spalování, skládkování, recyklace a skladování. V tabulkách: odpady podle druhů.