Vodárenská nádrž Želivka. Výsledky monitoringu za rok 1995 (Povodí Vltavy, 1996)
Výsledky sledování množství vody: způsoby měření a vyhodnocení naměřených veličin v r. 1995. Výsledky sledování bodových zdrojů znečištění. Výsledky sledování jakosti vody. Upravitelnost vody pro vodárenské účely. Technická, správní a jiná opatření provedená v povodí nádrže.