HYDROGEOCHÉMIA '96 : zborník zo seminára (Univer.J.A.Komenského, Prir.Fak., kated.hydrogeol., 1996)
Obsah: Organické látky a migrácia chemických prvkov vo vodách (Babčan J. - Ševc J.) - Problémy zabezpečenia spoľahlivých výsledkov stopových obsahov kovov vo vodách (Kubová J. - Medveď J.- Streško V.) - Modelovanie transportu rádioaktívnych látok v podzemných vodách pomocou MikeSHE (Lánczos T. - Cibuľka A.) - Vodné dielo Gabčíkovo a zmeny koncentrácii ťažkých kovov vo vodách (Borovičková A.) - Obsah As v podzemných vodách Slovenska (Slaninka I. - Kordík J.) - Kovy vo vodách riečnych náplavov (Hyánková K. - Ženišová Z.) - Vybrané stopové prvky v karbonátogénných a sulfátogénnych vodách (Fľaková R. - Kubová J.) - Ortuť vo vybraných minerálnych vodách Slovenska (Ženišová Z. - Polakovičová J.) - Migrácia ťažkých kovov v podloží odkaliska (Adamcová R.) - Vplyv odpadových vôd s obsahom zinku na kvalitutokov Teplica a Myjava (Adamková J.) - Vplyv bánskych vôd na kvalitu vody v Smolníku (Ďurkovičová D.) - Obsah kovov v podzemných a banských vodách na vybraných rudných poliach Spišsko-gemerského rudohoria (Hudáček M.).