Vybrané informace o životním prostředí v České republice (1989-1994) (Statistické informace, 1995)
Ekonomické činnosti: výroba vybraných druhů výrobků, výroba a spotřeba elektrické energie, doprava, produkce zvláštních a nebezpečných odpadů. Složky životního prostředí: ovzduší (emise a jejich zdroje, imisní limity), voda (vybrané znečišťující látky, jakost vody v tocích, vodovody a kanalizace), půda (typy obhospodařování, druhy půd, hnojiva), lesy (lesní půda, druhy lesů), chráněná území. vybrané demografické ukazatele a zdravotní stav obyvatelstva. Ekonomické ukazatele: investice do ŽP, příjmy a výdaje SFŽP.