Aktuality vodního hospodářství a jeho předpokládaný vývoj : sborník z vodohospodářské konference ([Energetický institut ABF], 1995)
Obsah: Potřeba novely platných právních předpisů ve vodním hospodářství (Nietscheová J.) - Vývoj a nové zkušenosti v oblasti čištění městských odpadních vod (Wanner J.) - Moderní postupy čištění průmyslových odpadních vod (Koller J.) - Moderní způsoby aerace a míchání aktivačních nádrží (Kos M.) - Těžké kovy v městských odpadních vodách (Šedivý J.) - Odpadní vody z mytí automobilů a jejich chemické čištění (Šedivý J.) - Čištění odpadních vod z povrchových úprav kovů (Franče P.).