Zur Durchflussberechnung gegliederter, naturnah gestalteter Fliessgewässer - Schumacher, F. (Mitteilung, 1995)
E:/Calculation of running water flows in the nature conditions/ Sledování vlivu břehových porostů na hydrologické (průtokové) podmínky v korytě toků. Srovnávací analýza výpočtu dle Pasche, Merkense a Nudinga.