Sborník geologických věd : Řada HIG - Hydrogeologie, inženýrská geologie = Journal of Geological Sciences : Hydrogeology, Engineering Geology (Český geologický ústav, 1994)
Z obsahu: Hydrogeochemical investigation in the region of Horní Jiřetín and Jezeří forests in North Bohemia (Jezerský Z.) - Prognóza snížení hladiny podzemní vody na úpatí Krušných hor postupem povrchové těžby uhlí - matematický model AQUIFEM 1 (Horák J.).