Jakost vody v tocích 1991-1992. Ukazatele kyslíkového režimu. Základní chemické a fyzikální ukazatele. Doplňující chemické ukazatele. Biologické a mikrobiologické ukazatele (Český hydrometeorologický ústav, 1993)
Aktuální seznam měřených ukazatelů: kyslíkového režimu, základních chemických a fyzikálních ukazatelů, doplňujících ukazatelů chemických , biologických a mikrobiologických.Vyhodnocení datových souborů jakosti vody v tocích. Tabulky a mapky měřených veličin: BSK5, veškerý fosfor, tenzidy aniontové, nepolární extrahovatelné látky, index saprobity biosestonu, koliformní bakterie, fekální koliformní bakterie, rozpuštěný kyslík, CHSK-Mn, CHSK-Cr, organický uhlík, pH, teplota, rozpuštěné látky sušené, konduktivita, nerozpuštěné látky sušené, veškeré železo, veškerý mangan, amoniakální dusík, dusitanový dusík, dusičnanový dusík, organický dusík, chloridy, sírany, vápník, hořčík, absorbance, fluoridy.