Výroční zpráva 1993 (Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, 1994)
Přehled řešených úkolů: obecný přehled, Projekt Labe, Projekt Morava, průzkum k hodnocení hydrogeologických aspektů lokality JE Temelín, vliv jaderné elektrárny Temelín na hydrosféru, vliv antropogenní činnosti na změny odtokového režimu a vydatnosti zdrojů vody, ověřování a zvyšování účinnosti čistírenských technologií a zařízení. V přílohách: organizační schéma ústavu, personální obsazení, hospodaření ústavu, přehled úkolů řešených v roce 1993, publikační činnost pracovníků VÚV za rok 1993, zahraniční spolupráce, akreditační středisko pro hydroanalytické laboratoře.