Praha - životní prostředí 1992 (Český ekologický ústav, 1993)
Zdroje znečišťování ovzduší. Hodnocení stavu kvality ovzduší v Praze za rok 1992. Smogový varovný a regulační systém v Praze v zimní sezoně. Vyhodnocení meteorologických prvků za rok 1992 zpražských stanic. Projekt hodnocení kvality ovzduší s využitímmodelových výpočtů. Hodnocení kvality povrchové, podzemní a pitné vody v některých chemických, biologických a mikrobiologickýchukazatelích. Výsledné třídy jakosti vody podle jednotlivýchskupin dle ČSN 75 7221. Vývoj vydatnosti zdrojů podzemní vody, vývoj výroby vody. Objem odpadní vody a možnosti jejího čištění.Bilance zpracování kalů. Městská a příměstská krajina. Stavodpadového hospodářství. Hluk silniční automobilové dopravy. Praha a státní správa v ochraně životního prostředí. Kvalita akontaminace potravin. Praha v číslech městské statistiky.Informační systém o životním prostředí v Praze - IO ŽIP.