Odpadní vody - Hatzfeld, F. (DIFU, 1994)
Odpadní voda v České republice: ochrana vod stanovená legislativními předpisy, jakost povrchových a podzemních vod. Čištění odpadních vod a nakládání s kaly. Správní a kontrolní orgány činné v ochraně vod. Situace ve Spolkové republice Německo.