Channel Network Hydrology - Beven, K.J. (J. Wiley & Sons, 1993)
Hydrologie sítě a geomorfologie. Geomorfologický jednotkový hydrograf. Odpor proudění v síti koryt. Transport rozpuštěných látek a disperze v korytech. Transport sedimentů a odvodňovací síť. Modely sítě koryt: teorie a předpovědní nejistoty.