Laboratoire de recherches hydrauliques. Repport annual 1992 (Ecole polytechnique federale, 1992)
Omezené proudění v otevřeném korytě se štěrkovým dnem. Charakteristika turbulence proudění v drsném neohraničeném otevřeném korytě. Numerické modelování neustáleného transportu sedimentů. Turbulentní proudění otevřeným korytem v laboratorních podmínkách. Pohyb vody a sedimentů v malém svahu. Analýza škály vertikální teplotní inverze v jezeře Geneva. Výzkum vhodnosti Dopplerova sonaru pro měření povrchových vln v jezeře.