Projekt Labe : úvodní studie proveditelnosti pro část povodí Labe (Hydroprojekt, 1993)
Stanovení úkolu a cíl studie. Postup při zpracování programu přednostních opatření. Povodí Labe a současný stav životního prostředí. Podklady pro hodnocení: voda, ovzduší, půda. Opatření směřující ke zlepšení stavu životního prostředí. Účinky navrženého programu: výsledky a prognózy kvality vody v Labi. Náklady a realizace.