23. přehradní dny : Tábor 1992 : sborník. (Československý přehradní výbor : Česká vědeckotechnická vodohospodářská společnost, 1992)
Přehled generálních příspěvků přednesených na 17. přehradním kongresu konanném ve Vídni v r. 1991: aspekty prostředí a výstavba přehrad, stárnutí přehrad a náhradní opatření, zakládání přehrad v obtížných základových poměrech, nové poznatky o sypaných přehradách a jímkách.