Computer simulation of water resources systems (IFIP, 1975)
Z obsahu: Modelování a počítačové techniky v systému vodních zdrojů. Simulace v povrchové a podzemní hydrologii. Modely kvality vody. Inženýrský systém a řízení vodních zdrojů.