Die Nutzung von Abwasser zur Trinkenwasserversorgung und in der Landwirtschaft in ariden Gebieten - AL-Radeideh, J. (GWA, 1992)
V Jordánsku představuje voda limitující faktor pro zemědělskou produkci, její zlepšování a rozvoj. Cílem práce je přezkoumání možností využití odpadní vody k zavlažování v suchých oblastech, jakož i hospodaření s vyčištěnou odpadní vodou a její využití jako zdroje pitné vody.