Organising information on water distribution networks (Water Research Center, 1984)
Diskuse předností dobře organizovaného informačního systému pro vodovodní sítě. Důležité charakteristiky informační sítě jsou definovány: pružnost a kapacita pro rozšiřování pro zahrnutí údajů typu ještě neověřených. Podrobný popis struktury informačního systému vodovodní sítě.