Způsoby odstraňování odpadů ve SRN a Rakousku : sborník (Československá společnost pro životní prostředí, 1991)
Obsah: Odstraňování toxických odpadů z hlediska zkušeností firmy WEBER (Weber H.) - Podchycení, shromažďování, transportování, zpracování, odstranění a zužitkování odpadů z domácností (Weber D.) - Hydrogenační zpracování průmyslových odpadů s rozdílným obsahem sloučenin chlóru v zařízení Bottrop ( Dohms K.D.) - Zhodnocení zbytků s obsahem polyaromatických uhlovodíků (PAU) - a jejich využití jako zdroje energie ( Letat H.W.) - Odpadové hospodářství v Rakousku ( Hodecek P.) - Náhradní palivo EBS - příklad energetického využití průmyslových odpadů (Pohl K.M.) -Energetické zhodnocení drcených odpadů ve fluidních kotlích (Hager S.) - Projektování a provoz skládek (Hodecek P.) - Přehled právních základů zabraňování vzniku odpadů a jejich odstraňováníve Spolkové republice Německo s pohledem na provozní účinky (Barking H.L.).