Design of municipal sludge compast Facitites : National conference 1978 (Rockwille Information Transfer Inc., 1978)
Z obsahu: Zákony a nařízení. Základní složení kompostovaných kalů. Zdravotní hlediska. Zařízení pro kompostování kalů. Kontrola kvality. Ekonomika a marketing. Zahraniční zkušenosti.