Příručka systémového programátora (Tesla Eltos, 1990)
Příručka obsahuje základní informace o službách, které poskytuje operační systém DOS uživateli, píšícímu vlastní aplikační programy v asembleru, případně ve vyšších programovacích jazycích. Součástí je popis formátu dat na discích, popis práce se soubory, práce s pamětí a další nezbytné údaje.