Registry hydrologie povrchových vod (Český hydrometeorologický ústav, 1991)
Registr průměrných denních teplot vody, průměrných denních průtoků, plavenin, kulminačních měsíčních průtoků, průměrných denních vodních stavů, extrémních fází odtoků. Uživatelské programové vybavení. Seznam vodoměrných stanic.