Přehled zařízení pro čištění a úpravu vod. zařízení pro mechanické a fyzikálně-chemické čištění a úpravu vody (Informační publikace, 1990)
Adresář výrobců vodohospodářských zařízení. Jednotky pro čištění průmyslových vod a pro úpravu pitné a užitkové vody. Zařízení na mechanické předčištění odpadní vody. Zařízení pro filtraci, čiření, úpravu solnosti vody. Dávkovací zařízení. Zařízení pro míšení. Zařízení pro přípravu a dopravu chemických reagentů. Odplyňovače a provzdušňovače. Zařízení pro chloraci vody. Zařízení pro ozonizaci vody. Ostatní zařízení pro fyzikálně chemické čištění a úpravu vody.